Ga naar de inhoud

Primair onderwijs

Onze Stichting heeft een aantal ‘standaard’ educatieve lessen mbt archeologie voor het primair onderwijs. Onze doelgroep is met name de bovenbouw (gr 5 t/m 8). Deze lessen worden aangeboden aan scholen binnen de gemeente Bergen op Zoom via CuMenu (de digitale marktplaats voor cultuureducatie te Bergen op Zoom). U kunt deze lessen (omschrijving, tijdsduur, aansluiting bij de kerndoelen basisonderwijs, prijs) vinden op: https://www.kcegids.nl/cumenu/

Samenvattend zijn het de lessen:

Daarnaast zijn wij natuurlijk bereid om bij een specifieke vraag vanuit het basisonderwijs te kijken of wij een les op maat kunnen bieden (als voorbeeld een gegeven archeologieles aan kleuters). Voor scholen uit andere gemeentes kunnen wij bepaalde lessen ook verzorgen.

Voor nadere informatie: scherminckel@home.nl

Educatie op de scholen geschiedt door vrijwilligers van Stichting In den Scherminckel. Zij doen dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Mochten er desondanks opmerkingen zijn over het optreden van de betreffende vrijwilliger, neem dan contact op met het bestuur van de stichting, of met de  vertrouwenscommissie: bestaande uit de voorzitter (tel: 0650652029, scm.asselbergs@gmail.com) en het onafhankelijk lid de heer R.T.M. Asselbergs (tel. 0653260010, rtm.asselbergs@gmail.com)

x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security